Warmtebeeld Monocular FLIR Scout TK Volledige grootte weergeven

Warmtebeeld Monocular FLIR Scout TK

De FLIR Scout TK is de meest compacte en lichtste warmtebeeldcamera die op de markt verkrijgbaar is en bevat alle hoogwaardige componenten zoals alle andere FLIR warmtebeeldcameras, maar is ontworpen zodat deze ook beschikbaar is voor personen met een beperkter budget. De Scout TK geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en in het midden van de nacht.

Meer details

431-0012-21-00S

Beschikbaarheid: Op voorraad

Waarschuwing: Laatste producten in voorraad!

€ 569,00

Aanbieding Aanbieding!

-€ 80,00

€ 649,00

FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera

De FLIR Scout TK is de meest compacte en lichtste warmtebeeldkijker die op de markt verkrijgbaar is en bevat alle hoogwaardige componenten zoals alle andere FLIR warmtebeeldkijkers, maar is ontworpen zodat deze ook beschikbaar is voor personen met een beperkter budget. De Scout TK geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en in het midden van de nacht. Doordat er gebruikt gemaakt wordt van een speciaal gedeelte van infrarood spectrum (te zien als warmte) is het beeld altijd hetzelfde, of het nou overdag is of volledige duisternis.

Verschil met Nachtzichtkijkers
Het voordeel ten opzichte van nachtzicht apparatuur is dat u met warmtebeeld apparatuur ook gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft. Er is totaal geen licht nodig om duidelijk beeld te zien met een warmtebeeldkijker. De FLIR TK is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en is ook met slechts één hand te bedienen. Daarnaast is hij dankzij zijn lage prijs betaalbaar voor o.a. beveiligers, hulpdiensten, douanebeambten, wandelaars, safari, boeren, jacht of paintbal.

InstAlert functie
Tevens is de Scout TK uitgerust met het zogeheten "InstAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt enkel het warmste object in de kleur rood weer gegeven. Dit maakt het heel eenvoudig om uw gewenste dier of doelwit te volgen.

Unieke Kenmerken:
  • Helderheid instelbaar
  • Batterijduur: 5-7 uur
  • Bestand tegen een val van 1 meter hoog op beton
  • Waterbestendigheid: IP67 (Onderdompelbaar)
 
In de verpakking:
  • FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera
  • Nekkoord
  • USB (stroom)kabel
  • Lensdop

Specificaties:
Detectortype: 160x120 VOx Microbolometer
Zichtveld: 20° × 16°
Golflengte: 7.5 - 13.5 μm
Viewfinder display: 640x480 LCD Kleurendisplay
Kleurpalet: White Hot, Black Hot, InstAlertTM, Rainbow, Iron, Lava, Artic & Graded Fire
Refresh Rate: 9 Hz
Opstarttijd: < 5 seconden
Gewicht: 170 gr
Afmetingen: 100x38x38 mm
Detectie afstand: 100 m
Voeding: Interne Li-Ion batterij
Werktemperatuur: -20°C to 40°C
Waterproof: Ja
Garantie: 2 jaar