Damesbroek Tiveden TC-stretch 3017 Insect stop Volledige grootte weergeven

Damesbroek Tiveden TC-stretch 3017 Insect stop

Waterafstotende strijkvrije damesbroek, niet alleen geschikt voor wandeling en trektochten, maar ook voor dagelijks gebruik. Zeer aangenaam te dragen door het hoge stretch gehalte en de elastische taille. Behandeld met het revolutionaire Pinewood Insect-stop, leverbaar in de kleur donker olijfgroen/suede bruin.

Meer details

Beschikbaarheid: Bel of email voor de actuele levertijd

€ 119,95

Pinewood broek Tiveden TC-stretch 3017

Waterafstotende strijkvrije damesbroek, niet alleen geschikt voor wandeling en trektochten, maar ook voor dagelijks gebruik. Zeer aangenaam te dragen door het hoge stretch gehalte en de elastische taille. Aan de onderzijde van de broekspijpen klitteband slluiting, UV en mug bestendig, met 2 steekzakken, 2 dijbeenzakken en achterzak afsluitbaar met rits

Behandeld met het revolutionaire Pinewood Insect-stop.

Materiaal 64% polyester, 34% katoen en 2% elastaan.

Leverbaar in de kleur donker olijfgroen.

Deze broeken leveren wij op bestelling met een levertijd van doorgaans 2/3 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid in Zweden.

Pinewood Insect-stop

Pinewood Insect-stop is een revolutionaire technologie om textiel insect-werend te maken. Deze technologie creëert een langdurige afweer, waardoor de meeste insecten niet op de kleding landen. De insecten die wel landen op de kleding, voelen zich niet comfortabel en raken gedesoriënteerd en doen niets meer dan een beetje passief zitten om uiteindelijk weer weg te vliegen. Het actieve afweermiddel IR3535®, wat al meer dan 30 jaar wordt gebruikt als afweermiddel in sprays en lotions, kan door deze nieuwe geavanceerde technologie toegepast worden om textiel langdurig insect-werend te maken.

IR3535 ® (Ethyl butylacetylaminopropionate) is een product van het Duitse Merck KGaA en is geclassificeerd als biocide. Is niet schadelijk voor aquatische organismen zoals vissen en algen, beïnvloedt het ecosysteem niet en laat geen sporen achter in het milieu.
Insecten worden niet gedood, maar raken gedesoriënteerd. Geclassificeerd in de veilige categorie U voor mensen (ook kinderen en zwangere vrouwen).
Goedgekeurd door EPA(USA), ECHA (EU) en de WHO.