Dames Overhemd Namibia Travel 3340 Volledige grootte weergeven

Dames Overhemd Namibia Travel 3340

Sneldrogend dames overhemd met veel stretch en een ventilerend schouderstuk. Gemaakt van een makkelijk te onderhouden stof. Uitstekend geschikt voor gebruik in een warm en vochtig klimaat. Behandeld met het revolutionaire Pinewood Insect-stop, leverbaar in de kleuren groen en zand.

Meer details

Beschikbaarheid: Bel of email voor de actuele levertijd

€ 69,95

Pinewood overhemd Namibia Travel 3340

Sneldrogend dames overhemd met veel stretch en een ventilerend schouderstuk. Gemaakt van een makkelijk te onderhouden stof. Uitstekend geschikt voor gebruik in een warm en vochtig klimaat.

Behandeld met het revolutionaire Pinewood Insect-stop.

Materiaal 94% polyamide en 6% elastaan.

Leverbaar in de kleuren groen en zand.

Deze overhemden leveren wij op bestelling met een levertijd van doorgaans 2/3 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid in Zweden.

Pinewood Insect-stop

Pinewood Insect-stop is een revolutionaire technologie om textiel insect-werend te maken. Deze technologie creëert een langdurige afweer, waardoor de meeste insecten niet op de kleding landen. De insecten die wel landen op de kleding, voelen zich niet comfortabel en raken gedesoriënteerd en doen niets meer dan een beetje passief zitten om uiteindelijk weer weg te vliegen. Het actieve afweermiddel IR3535®, wat al meer dan 30 jaar wordt gebruikt als afweermiddel in sprays en lotions, kan door deze nieuwe geavanceerde technologie toegepast worden om textiel langdurig insect-werend te maken.

IR3535 ® (Ethyl butylacetylaminopropionate) is een product van het Duitse Merck KGaA en is geclassificeerd als biocide. Is niet schadelijk voor aquatische organismen zoals vissen en algen, beïnvloedt het ecosysteem niet en laat geen sporen achter in het milieu.
Insecten worden niet gedood, maar raken gedesoriënteerd. Geclassificeerd in de veilige categorie U voor mensen (ook kinderen en zwangere vrouwen).
Goedgekeurd door EPA(USA), ECHA (EU) en de WHO.