Jas Red Deer 5887 Volledige grootte weergeven

Jas Red Deer 5887

Licht gevoerde wind- en waterdichte jas voor de veeleisende gebruiker. Deze jas heeft verschillende praktische zakken waaronder dubbele voorzak met klep en extra steekzak, twee borstzakken met rits en een grote (tunnel) achterzak. Afneembare en verstelbare capuchon. Leverbaar in de kleur mosgroen met bruine accenten in de maten M t/m XXL, sommige maten reeds uitverkocht voor dit seizoen.

Meer details

Beschikbaarheid: Op voorraad

Waarschuwing: Laatste producten in voorraad!

€ 146,30

Aanbieding Aanbieding!

-30%

€ 209,00

Pinewood Jacket Red Deer 5887
 
Licht gevoerde wind- en waterdichte jas voor de veeleisende gebruiker. Deze jas heeft verschillende praktische zakken waaronder dubbele voorzak met klep en extra steekzak, twee borstzakken met rits en een grote (tunnel) achterzak. Afneembare en verstelbare capuchon en aan beide zijden ventilatie openingen afsluitbaar met rits. Gesealde naden en gevoerd met High-Ventilation™ net/gaas voor extra comfort. Op de slijtage gevoelige plekken versterkt.
 
Leverbaar uit voorraad in de herenmaten M t/m XXLsommige maten reeds uitverkocht voor dit seizoen.

Materiaal: 100% polyester
Kleur Mosgroen met bruine accenten
Waterkolom 10.000mm
Ademend 22.000 g/m2/24h (ASTM: 8.000 g/m2/24h)
 
Advies voor wassen van deze membraankleding
De gebruikelijke wasmiddelen die in een huishouden gebruikt worden bestaan uit verouderde technische en chemische componenten, deze middelen zijn absoluut niet geschikt voor de moderne technische kleding met een membraan, zij tasten de membraan aan en verhinderen de functie daarvan.
 
Pinewood adviseert daarom de Wash-In-Cleaner 9698 en Wash-In-Waterproofer 9692 te gebruiken voor het wassen en onderhouden van uw membraam kleding. U vindt deze onderhoudsmiddelen onder de categorie onderhoud en reiniging.