Karesuando Unna Áksu Outdoor Bijl Brun Volledige grootte weergeven

Karesuando Unna Áksu Outdoor Bijl Brun

Unna Áksu betekent kleine bijl in taal van de Sami.
Hak of splijt aanmaakhout voor een kampvuur of voor thuis bij de open haard. Uitstekend uitgebalanceerd en wordt ook gebruikt om mee te snijden. Gemaakt van roestvrijstaal en gehard tot HRC55, vlijmscherp en heeft de zelfde eigenschappen als een vlijmscherp mes. Leverbaar in de kleur Brun.
 

 


Meer details

3639

Beschikbaarheid: Op voorraad

Waarschuwing: Laatste producten in voorraad!

€ 146,94

Aanbieding Aanbieding!

-38%

€ 237,00

Karesuando Unna Áksu Outdoor Bijl

Unna Áksu betekent kleine bijl in taal van de Sami.
Hak of splijt aanmaakhout voor een kampvuur of voor thuis bij de open haard. Uitstekend uitgebalanceerd en wordt ook gebruikt om mee te snijden. Gemaakt van roestvrijstaal en gehard tot HRC55, vlijmscherp en heeft de zelfde eigenschappen als een vlijmscherp mes.
 
De handgreep van geolied gekruld berkenhout heeft een prachtige tekening en is zo gevormd dat je een comfortabel houvast hebt. Aan het verdikte uiteinde is een stukje rendierhoorn aangebracht om dit deel fraai af te werken. Ook is er een stukje rendiergewei ingelegd in de handgreep en voorzien van het Karesuando logo. De bijlkop is gemaakt van gepolijst roestvast staal. Hierop vind je enkele tekeningen van het Sami-nomadenvolk, uit het gebied rond Karesuando in Zweden.

Het bijltje wordt geleverd met een rundlederen foedraal en een diamantslijper in een aparte lederen foudraal in een geschenkdoos. Een uniek cadeau, haast te mooi om te gebruiken.
 
Specificaties:
Kleur Brun
Totale lengte 230mm
Roestvrijstaal gehard tot 55HRC
Riemschede rundleder
Gewicht 340gram